V Članki

Steklena drsna vrata z odpiranjem v steno so dobila novo stilsko različico: vrata v kovinskem okvirju. Poleg dovršenega videza ponuja taka izvedba tudi zelo uporabne prednosti, saj pridobimo dvoje: z dvojno zasteklitvijo se poveča zvočna izolativnost vrat, zaradi ročaja vrat, ki je pritrjen v kovinski ovir, pa se vrata lahko potisnejo globlje v steno in tako povečajo vratno odprtino.

Kovinski okvir vrat

Kovinski okvir steklenega krila je izdelan iz eloksiranega ali barvanega aluminija v različnih barvah. Izbiramo lahko med enoslojno ali dvoslojno zasteklitvijo. Zaradi premišljeno oblikovanih ročajev se drsna vrata lahko praktično popolnoma skrijejo v steno.

Vrata Syntesis Steklo & aluminij

Vrata Syntesis Steklo & aluminij

Usklajenost okovja

Vgradna kaseta Eclisse Syntesis je izdelana tako, da zaključni okvir vrat – podboj – ni potreben. Če pa želimo, lahko vratno odprtino dodatno poudarimo z zaključnimi letvicami Mimesi, v enaki barvi, kot je kovinski okvir vrat. Tudi barva kljuk je prilagojena barvi vratnega okvirja in barvi Mimesi zaščitnih letvic. Linijo vrat Eclise Steklo&aluminij lahko razširimo še s talnimi zaključnimi letvami Eclisse Delta.

Vrata Syntesis Steklo & aluminij

Krilna ali drsna vrata

Linija vrat Syntesis steklo & aluminij zajema drsna vrata z odpiranjem v steno ter krilna vrata iz programov Eclisse Flush/Batente (skrita nasadila) in Eclisse 40 (skrita nasadila in poševno zaključena špaleta).

Vrata Syntesis Steklo & aluminij

Različne barve

Linija Eclisse steklo & aluminj je na voljo v beli barvi RAL 9010 in štirih odtenkih aluminija: Aluminium, Champagne, Bronze in Tobacco.

Steklo je lahko brezbarvno, z rjavim (bronze) ali sivim (smoked) odtenkom. Lahko je popolnoma prozorno, satinirano ali refleksno – odbojno kot ogledalo.

Video Kolekcija steklo&aluminij
Steklena vrata
Brošura Be inspired

Vas zanima več? Pošljite povpraševanje.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.